Sider

tirsdag den 3. december 2013

Jordskokkesuppe- noget lækkert at varme sig med





























Denne suppe blev kreeret engang i forrige uge. Og selvom, at det er december, og I nok havde forventet at se brunkager og pebernødder her inde på bloggen, havde vi en trang til at dele denne opskrift med jer. 

Jordskokkesuppe til 4 pers.:
400 g kartofler
750 g jordskokker
2 spsk. olivenolie
1 løg
Salt og Peber
1 liter hønsebouillon
2 dl. fløde
1 bdt. purløg
1 håndfuld timian 
1 spsk. persille

Bacon
Ristet rugbrød

Skræl kartofler og jordskokker og skær dem i store tern. Steg dem i en gryde med olivenolie. Tilsæt herefter et hakket løg og salt og peber. Lav hønsebouillonen og hæld det i gryden. Lad det koge i 15 min. Blend suppen og tilsæt fløde, purløg, timian og persille. Lad det simre.
Steg bacon på en pande og skær det i tern. Skær rugbrød i grove tern og rist det på en pande.
Nyd suppen med bacon og rugbrød som topping.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar