Sider

søndag den 25. august 2013

Fladbrød med fyld



Disse fladbrød er ganske lækre. Især med de ristede kerner som er drysset ovenpå. Målene på fyldet er cirka mål. Så prøv dig lidt frem. Enjoy it!



½ l lunken vand
25 g gær
250g hvedemel
200 g rugmel
75 g grovvaslede havregryn
70 g korn( f.eks. 5-korn blandning)
1 dl A38 eller lign.


salat
hytteost
evt. avocadoer
forårsløg
ærter
løg, finthakket
en lille håndfuld solsikkekerner
en lille håndfuld græskarkerner
purløg
godt med citronsaft



Dej: Opløs gæren i den lunken vand. Tilsæt alt mel, havregryn og kerner. Hæld A38 i. 
Lad dejen hæve i 45 min. Varm en pande op med en god sjat olie på. Steg dem ligesom tykke pandekager.


Fyld: Fordel lidt salat på brødet. Put små "klatter" af hytteost over. Put derefter avocado på. Drys med lidt hakket forårsløg, ærter og lidt finthakket løg. Rist kernerne på en pande. Drys dem over sammen med hakket purløg og godt med citronsaft.  




1 kommentar: