Sider

mandag den 11. november 2013

Pestosnegle med bacon

 Nu kommer der lige en nem og hurtig ret ind på bloggen. De er super gode lige at tage med i madpakken. Hvis du er frisk så lav pestoen selv- det bliver de meget bedre af!


Pestosnegle ca. 20 stk.:

Dej:
30 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
2 spsk. olivenolie
60 g solsikkekerner
250 g hvedemel
200 g grahamsmel

Fyld:
300 g bacon
1 ds. grøn pesto (190 g) eller det hjemmelavet
2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikumsblade
40 g revet parmesan

Dej: 
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olivenolie og solsikkekerner og rør rundt. Tilsæt til sidst hvedemel og grahamsmel og ælt dejen igennem. Rul dejen ud til en firkant (ca. 35x40 cm).
Fyld:
Skær bacon i tern og steg det let. Lad det køle af på noget køkkenrulle. Smør i mellemtiden pesto ud på dejen. Pres hvidløg i en hvidløgspresser og drys det udover dejen. Drys til sidst med bacon, basilikumsblade og parmasan. Rul dejen sammen som en roulade på den lange side og skær 20 snegle.
Sæt sneglene på bagepapir på en bageplade og lad dem efterhæve tildækket i 20 min.
Sæt derefter sneglene i ovnen ved 200 grader i 20 min.
Lad dem køle af på en rist.
P.S. De kan let fryses.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar