Sider

mandag den 7. oktober 2013

Vegetarisk Spaghetti alá Carbonara

 

VELBEKOMME...:-)


Til 3 personer:


2 spsk. olie
3 store tomater
3 fed hvidløg
Lidt oregano
Salt og peber

200g spaghetti
1 spsk. olie
Salt
 
45g mandler, groft hakket 

2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. cremefraiche
1 avokado, moset
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Parmesanost

Stil ovnen på 200 grader.
Varm en pande op med olie. Skær tomaterne i store stykker og kom dem på panden med hvidløg, oregano og salt og peber. Og lad det stå og simre på en middelvarm pande.
Kog spaghetti med olie og salt.
Tørrist mandlerne til de er gyldne.
I en skål blandes æggeblommer, cremefraiche, avokado, citronsaft og salt og peber.
Vend spaghettien med avokadoblandingen og kom det på en pande med lidt olie i nogle minutter.
På en bradepande drysses parmesan i nogle små klumper. Bag dem ved 200 grader i 3 minutter.
Vend tomaterne i Spaghettien og drys med de ristede mandler.


God appetit! :-)

 


   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar