Sider

torsdag den 10. oktober 2013

R-R-R Oksekødsbøffer (Rødebede-Rosmarin-Ris)


Det slog os pludseligt, at vi endnu ikke har lavet en ret med kød, så det valgte vi så at gøre i dag.  Vi håber at I kan li' dem!

Til 8 bøffer (Det er ikke angivet, hvor mange cornichoner og hvor meget fetaost der skal bruges i retten men prøv dig frem!) :

1 stor rødbede
cornichoner (syltede drueagurker kan også bruges)
fetaost
1 pk. hakket oksekød (450g)
2 dl ris, kogt
1 stilk rosmarin, bladene derfra
Rigligt salt og peber
Olie

Blend rødbede og cornichoner. Smuldr fetaosten i blandingen og tilsæt kød og ris. Hak rosmarinen groft og vend den i blandingen sammen med salt og peber. Form bøfferne og steg dem på en varm pande med olie.

Go' fornøjelse!



2 kommentarer:

  1. Endelig nogen der tænker på at kombinere noget kød med grøntsager. En god måde at få ungerne til at spise nogle af de gode rodfrugter der findes, mon ikke man kan lave bøfferne med andre rodfrugter også? Jeg er ihvertfald inspireret til at prøve nu :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, du kan jo prøve at "snyde" ugerne men de vil nok kigge lidt undrende på den røde farve:-) Det skal lige siges, at målene ikke er helt præcise da vi, efter vi havde lavet retten, fandt ud af at vores vægt ikke passede! Men du kan jo prøve dig frem:-)
      Og ja, du kan helt klart lave det med andre rodfrugter! Det lyder ihvertfald spændende!

      Kh. Cæcilie og Ida

      Slet